HTML

Meseeldorado

a www.meseeldorado.extra.hu oldalon van száz mes, ingyen, szeretetből, hogy a gyerekek olvassanak, mert azzal javul a szövegértelmezésük, ami még az egyetemi felvételihez is kell. Merjenek álmodni, a mese megtanit rá. A tévék és a rádió mire észbekap elvesziti a jövő nézőit és hallgatóit, hiszen a világháló használóinak száma egyre nő, és ha ilyen - igazán segiteni akaró irók segitenek, mint a meseeldorado gazdája, akkor ki hallgat majd rádiót, ki néz tévét, hiszen az internet elérhetőség időkötetlen, és mindig azt kapom, amire vágyom. Ideje lenne elgondolkozni ezen, és főleg figyelni a jövő olvasóira. Nem csoda, hogy olyan restellnivaló sokunk szövegértelmezése. A világhálón, minden magyarul tudó hozzájuthat a mesékhez, s igény van is rá, mert már tizezer felé halad a látogatók száma, akik egyrésze nem ezen a világtájon él. A müveltség alapja a szövegértelmezés, amelynek egyetlen elsajátitási módja az olvasás.

Friss topikok

  • Életmesék: Köszönet az irónak, aki nemcsak beszél arról, hogy nemcsak a gyermekek, de mi felnőttek is bajlódu... (2008.02.03. 09:00)

Linkblog

Archívum

2008.01.23. 07:58 Életmesék

Ime a bizonyiték, hogy a legintimebb, szexuális kérdésekről is lehet jó izléssel, irni. A novellákban sok ismerős helyzetre találtam, olyanokra, amik akár bevallom, akár nem, velem estek meg, és amiket, - ha előbb olvasom az irásokat, biztosan elkerülök. Jó szivvel ajánlom mindenkinek, aki szórakozva szeret tanulni, mert az sokkal kellemesebb, mint utólag falba verni a konok fejünket. A novellák között van krimi is! Nem irt az adakozó szivü iró bünügyi regényeket is? A stilusa, a frappáns megoldásai a Linda Taylor krimi klöteteire emlékeztetnek.  Szabó Györgyné

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://wwwmeseeldoradoextrahu.blog.hu/api/trackback/id/tr56308183

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Életmesék 2008.02.03. 09:00:14

Köszönet az irónak, aki nemcsak beszél arról, hogy nemcsak a gyermekek, de mi felnőttek is bajlódunk a szövegértelmezéssel, hanem ingyen, szeretetből, felrakott száz mesét az internetre. Már több mint tizenegyezren jártak ott, és térnek vissza oda, hiszen a könyv drága, a mesék szépek, kedvesek. Bárcsak több ilyen iró lenne, aki a célt nézi célnak, amikor ir. Mégegyszer köszönet érte. Miklósné Marika
u.i. van még egy oldal a www.uriklubnoiszalon.extra.hu, ahol felnőtt meséket olvashatunk, férfi, női vallomásokat.Már csak egy krimi oldal kellene, mert bevallom, azt is szeretem.
süti beállítások módosítása